Vágólapra másolva!
Noha Torghelle Sándornak még a Crystal Palace-ban sem sikerült állandó helyet kiharcolnia magának, az olasz sajtó szerint a magyar támadó nincs messze a következő lépcsőfoktól, azaz a Serie A-tól. A csatárt állítólag az AS Roma figyeli.

Torghelle Sándor eddigi angliai mérlege nem túl fényes, egy Ligakupa- és tartalékmeccsen szerzett gólon kívül két piros lappal és némi színészkedés miatt begyűjtött sárgával "büszkélkedhet". Persze a már Magyarországon is erőszakosságával kitűnt csatár nem adja fel álmait, s igen keményen küzd, hogy beverekedje magát a pechjére csak egy csatárral játszó Crystal Palace kezdőjébe. Oda, ahonnan kirobbanthatatlannak tűnik a 9 gólos Andy Johnson, az angol válogatott ajtaján kopogtató ék ugyanis Iain Dowie vezetőedző első számú favoritja (igaz, az utóbbi két fordulóban mindössze egy kihagyott 11-essel hívta fel magára a figyelmet).

A Kispestben és az MTK-ban is megfordult magyar válogatott csatár több fordulón át még a kispadra sem ülhetett le, a Blackburn ellen viszont újra lehetőséget kapott, igaz, mindössze nyolc percnyit, ami alatt ő sem tudott csodát tenni. Most pedig újra a címlapokra került, az egyik olasz sportportál szerint ugyanis az anyagi gondokkal küszködő Roma fiatal tehetségekkel akarja feltölteni keretét, miután eladta legtöbb pénzt érő játékosait. Antonio Cassano szinte biztosan távozik a Farkasoktól, s a minden évben Európa legnevesebb klubjai által körüludvarolt Francesco Totti sem biztos, hogy sokáig marad még a fővárosi csapatnál (amely 20 ponttal mindössze kilencedik a Serie A-ban, s a BL-ből is elég méltatlan módon, mindössze egyetlen pontocskával búcsúzott el).

A sport.it cikkírója szerint Torghellével mindenképpen jól járna az AS Roma, hiszen nem kerül sokba, és bizonyosan kevesebb fizetéssel is beérné, mint a gárda megasztárjai. Angliában korábban a "magyar Rooneyként" aposztofálták a kaiserslauterni német-magyaron kétszer is eredményes játékost, Olaszországban pedig a "kelet Cassanója" néven kezd ismertté válni, legalábbis az olasz írásban így nevezik 22 éves csatárunkat.

"Már azt is nagy megtiszteltetésnek tartanám, ha valóban igaz lenne, hogy felmerült a nevem az olasz csapatnál, de mivel Cassanóval nem is azonos poszton játszom, ezért megkérdőjelezhető a cikk igazságtartalma" - mondta esetleges klubváltásáról az nb1.hu-nak Torghelle.