Vágólapra másolva!
Eredményre vezettek a tárgyalások a Honvéd Futball Club Kft. vezetői és a Nemzeti Sporthivatal (NSH) között: a társaság rendezte tartozását a Sportfolió Kht. felé.

Az egyesület vállalta, hogy keddtől a Bozsik Stadion vagyonkezelői, vagy tulajdonjogának átadásáig üzemeltetési szerződést köt a Sportfolióval, amely gondoskodik arról, hogy valamennyi közüzemi szolgáltatás ismét működjön a létesítményben.

A labdarúgó Arany Ászok Ligában szereplő gárda otthonában egy hete, a közüzemi tartozások miatt zárták el a melegvizet, valamint minimálisra csökkentették a fűtést. A fővárosi csapat vezetőit még december végén értesítette a stadiont kezelő kht. arról, hogy január 15-től kikapcsolják az összes közműszolgáltatást, amennyiben azokat a továbbiakban nem az egyesület fizeti.

Erre azonban az együttes elöljárói nem voltak hajlandóak. A Sportfolió arra hivatkozott, hogy a kispestiek korábbi ügyvezetője, Ács Zsuzsanna aláírt egy ilyen szerződést, Kiss Zsolt, a Budapest Honvéd kisebbségi tulajdonosa azonban úgy vélte, egykori munkatársa ezt jogtalanul, a tulajdonosok hozzájárulása nélkül tette.