Vágólapra másolva!
Pajkos János, a Győri ETO FC labdarúgócsapatának vezetőedzője kedden benyújtotta lemondását. Az Újpest elleni, idei utolsó bajnoki mérkőzésre Reszeli Soós István szakmai igazgató készíti fel az együttest. Klement Tibor ügyvezető igazgató elfogadta Pajkos lemondását.

"A vezetőedző többek között az utóbbi időszak eredménytelenségére hivatkozott, valamint arra, hogy az őszi szezon elején általa vállalt ötödik-hatodik hely megszerzésétől elmaradt a felnőtt együttes. A felek a szerződés megszüntetéséről békésen, kulturált módon egyeztek meg, ezért a további kommunikációtól, magyarázatoktól eltekintenek" - olvasható a győri csapat közleményében, amelyből kiderül, a szakvezetés még ebben az évben megnevezi Pajkos utódját.

"A klubvezetés továbbra is kitart a korábban kitűzött cél megvalósítása, a fiatal játékosok csapatba építése mellett, s bízik abban, hogy a sérültek felépülését követően eredményesebben szerepel az együttes" - zárul a közlemény. A Győr 16 forduló után 20 ponttal a 11. helyen áll az NB I-ben.

Az eddigi edzőváltások a Borsodi Liga jelenlegi idényében:
augusztus 8., Debrecen: Supka Attila helyett Miroslav Beranek (augusztus 12.)
augusztus 9., Sopron: Selymes Tibor helyett Roberto Landi
augusztus 30., REAC: Urbán Flórián helyett Aczél Zoltán (szeptember 2.)
szeptember 12., Sopron: Roberto Landi helyett Selymes Tibor
október 17., Budapest Honvéd: Aldo Dolcetti helyett Supka Attila
október 19., Fehérvár: Csertői Aurél helyett Marian Vlak
november 27., Sopron: Selymes Tibor helyett Csertői Aurél
december 5., Győri ETO FC: Pajkos János helyett egy mérkőzésre Reszeli Soós István.