Vágólapra másolva!
Pozitívan, mégis negatívan zárta szezonját Priskin Tamás. A magyar válogatott csatár ugyanis bemutatkozhatott az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában, ám hiába kapott meccsről meccsre több játéklehetőséget, klubja, a Watford végül kiesett. A támadó az [origo]-nak adott videóinterjújában a szezonról és vágyairól mesélt.

Az angol Premier League 2006-2007-es bajnokságának utolsó helyén zárt a Watford labdarúgócsapata, amely így jövőre a másodosztályból próbál visszakapaszkodni a legjobbak közé.

"Két emlékezetes mérkőzésen volt a szezon során" - mesélte Priskin Tamás, a Watford magyar válogatott labdarúgója az [origo]-nak. "Az első a debütálásom, a második a Manchester United elleni FA-kupa-elődöntő - mindkettő óriási élmény volt számomra"

Priskin a kiesés ellenére nem lehet teljesen elégedetlen. "Összességében pozitívan értékelném a szezonomat, hiszen a világ egyik legjobb bajnokságában szerepeltem, s bár be kellett illeszkednem, a hajrában már egyre több játéklehetőséget kaptam."

A csatárnak van közeli és távoli terve is: "Szívesen kipróbálnám magam a spanyol bajnokságban, de egyelőre az angol bajnokságban kell több játéklehetőséget kiharcolnom, s itt kell jó teljesítményt nyújtanom. Szomorú vagyok, hogy nem sikerült a csapatnak bennmaradni a Premier League-ben, de remélem, azonnal vissza tudunk kerülni."


Hétfőn a Hannover középpályásának, Huszti Szabolcsnak az értékelését hallgathatják meg.