Vágólapra másolva!
A magyar futball-légiósokról szóló videosorozatunk utolsó részében Buzsáky Ákos, a Plymouth Argyle válogatott középpályása beszélt a kameránk előtt - többek között arról, hogy miért szereti jelenlegi klubját, s hogy Európa mely részén focizna a legszívesebben.

"Imádnak minket a szurkolók, öröm futballistának lenni Angliában. Annak idején Portóban tagja voltam a keretnek, de olyan erős volt a csapat, hogy lehetetlen volt bekerülni a kezdőbe" - nyilatkozta a 25 esztendős támadó középpályás.

"Két és fél év után jött a plymouthi szerződés lehetősége, ahol több mint 90 meccsen léptem eddig pályára, s az utóbbi időben vették észre Magyarországon, hogy ahol játszom, nem egy sima másodosztályú liga, hanem egy igen erős bajnokság."

Az Argyle idényéről és 2008-as céljairól így beszélt: "Úgy vélem, jó szezont zártunk, tizenegyedikek lettünk, és ez a klub eddigi legjobb eredménye. Minden évben sikerült előrébb lépnünk, és a következő szezonban az első hatba kerülés lesz a cél, ami nagyon nagy dolog lenne."

Ha kíváncsi arra, hogy mikor és miért került holtpontra a szezon során Buzsáky Ákos, s hogy mi a legnagyobb álma, akkor kattintson!