Vágólapra másolva!
A Ferencváros 3-3-as döntetlent játszott idegenben a Bőcs csapatával a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 8. fordulójában. A találkozót biztonsági okokból a diósgyőri stadionban rendezték. A fővárosi zöld-fehérek megszakítás nélkül negyedik meccsükön nem nyertek.

A mérkőzés után Csank János, a Ferencváros vezetőedzője nagyon csalódottan nyilatkozott az ftc.hu-nak: "Csak nyomaiban emlékeztet a csapat játéka arra, amit a mérkőzések előtt megbeszélünk. Egy-két játékosunk sajnos kiélezett szituációkban nem tud megfelelően koncentrálni, és olyanok is vannak, akik nem értik, hogy mit kell játszani. Teljesen mindegy, hogy hány gólt rúgunk, hátul legalább ugyanannyit kapunk. Érthetetlen számomra, ha megszerezzük a vezetést, miért kezdünk el kapkodni, és miért kapunk azonnal gólt."

A zöld-fehérek trénere így folytatta értékelését: "NdJodo kiállítása ugyan jogosnak tűnt, de előtte a bőcsiek szabálytalankodtak, azt nem fújta le a bíró, pedig így elkerülhető lett volna a piros lap. Sajnos az egyetlen gólveszélyes támadónkat veszítettük el. Amikor leültem a Ferencváros kispadjára, nem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz lesz. A Kecskemétet leszámítva papíron most már könnyebb ellenfeleink lesznek, ezért nincs más hátra, meg kell kezdenünk a felzárkózást."

Tóth László, a bőcsiek szakvezetője sem volt elégedett: "Azért vagyok csalódott, mert nyerhettünk volna. Ez sajnos nem sikerült, mert több helyzetet elpuskáztunk. Azért is vagyok elkeseredve, mert ellenfelünk nem kidolgozott akciók után talált be ellenünk, hanem durva egyéni hibákat vétettünk. Ezt a folytatásra ki kell javítanunk, hiszen szeretnénk őszi bajnokok lenni."

Eredmények:
Keleti csoport:
Mezőkövesd-Zsóry - Baktalórántháza 1-2 (0-1)
Bőcs - Ferencváros 3-3 (1-1)
Makó - KBSC 1-2 (0-0)

Az élcsoport:
1. Szolnok 18 pont
2. Kecskemét 16
3. Bőcs 13
...10. Ferencváros 11

Nyugati csoport:
Barcs - PMFC-Pécs Plaza 2-2 (0-1)
Mosonmagyaróvár - Budaörs 0-1 (0-1)

Az élcsoport:
1. Haladás 20 pont (20-9)
2. Lombard Pápa 20 (14-4)
3. Felcsút 19.