Vágólapra másolva!
Futsalválogatottunk kedden Harkovban világbajnoki pótselejtezőt játszott Ukrajna együttese ellen. A nagy csatát hozó mérkőzést a házigazdák nyerték 3-1-re - azaz van esélyünk arra, hogy két hét múlva, Gyöngyösön kiharcoljuk a világbajnoki részvétel jogát.

A magyar szövetség honlapja szerint Kozma Mihály szövetségi edző Tóth Gyula - Szabó Zoltán, Lódi Tamás, Madarász János, Gyurcsányi Zsolt összeállításban küldte pályára együttesét, csereként Szente Tamás, Baranyai Pál, Trencsényi János, Nagy Gábor, Sivák Péter, Németh Péter és Pallai Gábor lépett parkettre.

Az első játékrészben mindössze egy gól született, a 16. percben Rogacsev talált Tóth Gyula kapujába (1-0). A második félidőben gyorsan egyenlítettünk, a 22. percben Gyurcsányi Zsolt remek mozdulattal helyezett a kapuba (1-1).

Az ukránok a 32. percben szereztek ismét előnyt: Zamjatin lövése után a labda megpattant Sivák Péteren és a hálóba vágódott (2-1). Ezután nagy rohamokba kezdtünk, voltak is helyzeteink, de gólt ismét az ukránok szereztek, egy gyors ellentámadás végén Makajev beállította a végeredményt (3-1).

A visszavágóra április 15-én kerül sor a gyöngyösi Városi Sportcsarnokban.