Vágólapra másolva!
Magyar válogatott labdarúgót igazolt az Osasuna, a spanyol együttes négy évre szerződtette Vadócz Krisztiánt, a NEC Nijmegen középpályását - állítja a klub honlapja, illetve a Marca című sportnapilap. Vadócz menedzsere azonban cáfol.

Vadócz Krisztián menedzsere cáfolta azt az információt, amely a spanyol élvonalbeli Osasuna honlapján jelent meg és a NEC Nijmegen magyar válogatott labdarúgójának leigazolásáról számolt be.

"Krisztián ügyében hetek óta folynak az egyeztetések, sokáig úgy tűnt, hogy a két klub nem állapodik meg egymással, míg végül sikerült egyezségre jutniuk a vételárban, ami valóban 950 ezer euró, ahogyan ez az Osasuna honlapján megjelent" - mondta Kövesdi.

"Az összeg kifizetésének ütemezésében viszont egyelőre távol vannak egymástól a két egyesület álláspontjai, ezért nem lehet tudni, hogy létrejön-e a megállapodás. Ezért Krisztián még el sem utazott Spanyolországba és nem tárgyalt az Osasuna képviselőivel, nem tudjuk, erre mikor kerülhet sor" - nyilatkozta Kövesdi Viktor, aki a futballista ügyeit intézi.

Az Osasuna honlapja tényként számolt be arról, hogy a 23 éves védekező középpályás négy évre kötelezte el magát új klubjához. Amennyiben Vadócz mégis a papmlonai együtteshez igazolna, úgy José Ángel Ziganda edző már hatodik új játékosával számolhatna. Korábban a Sporting Gijon kapusa, Roberto Fernández, Nicolás Medina (SD Eibar), Santiago Ezquerro (Barcelona), az iráni Masoud Shojaei (Al Sharjah), illetve a brazil Roversio (FC Pacos de Ferreira) írt alá.

A 23 éves válogatott labdarúgó a Honvédból igazolt külföldre, a francia Auxerre együtteséhez, de játszott a skót Motherwellben is. Tavaly 28 bajnokin 2 gólt szerzett a holland NEC Nijmegen színeiben.