Vágólapra másolva!
Bár aláírt szerződése még nincs, helyi értesülések szerint a szerb Dragoljub Bekvalac lesz a Győri ETO FC szakvezetője. A menesztett Egervári Sándor helyére érkező szakember korábban dolgozott Bulgáriában és Macedóniában is, lánya pedig az egyik legnépszerűbb (és legszebb) popsztár Szerbiában.

Hivatalosan pénteken jelentette be a Győri ETO FC labdarúgócsapata, hogy felbontja Egervári Sándor vezetőedző szerződését. A klub több szakemberrel is tárgyalt, a Kisalföld azonban úgy értesült, a befutó a szerb Dragoljub Bekvalac lesz, aki idén nyártól októberig a Vojvodina vezetőedzője volt

Az 1952-es születésű, azaz 56 éves szakember játékos korában középhátvédként szerepelt, edzőként dolgozott a Vojvodina, a Sutjeska Niksic, az OFK Beograd, az Obilic Beograd, a Hajduk Kula, a Bezanija Beograd és a Partizan Beograd csapatainál. Külföldön Bulgáriában a Liteks Lovec és a Beroe Stara Zagora kispadján ült, Macedóniában pedig a Rabotnicki együttesével bajnokságot és kupát nyert.

A Kisalföld úgy tudja, a trénerrel megszületett már a győri megállapodás, aláírt szerződés azonban még nincs, mert a bolgár szövetség is csábítja szövetségi kapitánynak.


Bekvalac lánya, Natasa az egyik legnépszerűbb és legszebb szerb popsztár.