Vágólapra másolva!
Szalai Ádám 2011-ig meghosszabbította szerződését a Real Madrid labdarúgócsapatánál, de újabb kettő, illetve három évre a Liverpool játékosa marad Németh Krisztián, illetve Gulácsi Péter is. Simon András ellenben a spanyol másodosztályú Córdobához került.

Napokkal korábban még arról nyilatkozott ifjabb Laczkó Mihály, hogy az általa menedzselt Szalai Ádámért túl sokat kér a Real Madrid, így nehéz másik klubhoz szerződnie.

"A madridiak kétmillió eurót szerettek volna Szalaiért" - nyilatkozta a menedzser a FutbolMercadónak. "A Hertha másfél milliót ajánlott, júniusban a Dortmund 700 ezer euróért próbálkozott, de a Braga is igyekezett tárgyalni. Egyelőre azonban úgy tűnik, a Real Madrid is új szerződést kínálna".

Nos, a feltételes mód annyiban változott, hogy a madridiak valóban meghosszabbították egy évvel a magyar válogatott csatár szerződését, aki így 2011. június 30-ig a spanyol sztárcsapat kötelékében marad.

A Liverpool honlapja szerint a nyári felkészülés során a nagycsapat keretében számításba vett Németh Krisztián és Gulácsi Péter is hosszabbított, a támadó 2012-ig, a kapus 2013-ig kötelezte el magát.

A szintén Liverpool-szerződéssel rendelkező Simon András ellenben egy évre a spanyol Córdobához került, az egykori MTK-csatár egy évig kölcsönben játszik a másodosztályú együttesnél.