Vágólapra másolva!
Németh Krisztián, a Liverpool csatára a 2009/10-es szezont kölcsönben a görög AEK Athénnál töltheti. Az angol lapértesüléseket Pataky Tibor, a játékos menedzsere sem cáfolta, de hangsúlyozta: jelenleg még minden variáció elképzelhető.

A Liverpool a héten leigazolta Szotirisz Kirjakoszt, az AEK középhátvédjét. Angliai hírek szerint Kirjakoszért cserébe Rafa Benítez csapata egy játékost ad a görögöknek - ez a játékos lehet Németh Krisztián.

"Ez még semmiképpen sem egy megvalósult üzlet, bár tény, hogy zajlanak megbeszélések a két klub között" - mondta az [origo]-nak Pataky Tibor, a játékos ügyeit képviselő Careers Management Group egyik tulajdonosa.

A menedzser szerint a Liverpoolnak és Németh Krisztiánnak is egyaránt az az álláspontja, hogy a csatárnak minél több tétmérkőzést kell játszania ebben a szezonban. A Liverpoolban szinte kizárólag a Ligakupában és az FA-kupában kaphatna lehetőséget, így valószínűbb, hogy Németh egy másik klub színeiben teljesítheti a szezonra tervezett 20-30 meccsét.

"A Liverpool nemrég 2012-ig szerződést hosszabbított Némethtel, ez is jelzi, hogy komolyan számolnak vele. Ami a folytatást illeti, pillanatnyilag minden variáció elképzelhető" - hangsúlyozta Pataky.

Németh mellett Gulácsi Péter, Pölöskei Zsolt és Simon András is a Liverpool futballistája, utóbbi jelenleg a spanyol másodosztályú Córdobában játszik kölcsönben.