Vágólapra másolva!
Három magyar játékos is pályára lépett kedd este az angol Ligakupában. Priskin Tamás gólt lőtt, de csapata, az Ipswich kiesett. Továbbjutott viszont Halmosi Péter és Buzsáky Ákos csapata, mindketten végig a pályán voltak az Hull City, illetve a Queens Park Rangers színeiben.

Priskin Tamás az első félidőben szerzett gólja mellett kiharcolt, majd kihagyott egy büntetőt. A magyar csatárt az 55. percben lecserélték, csapata pedig a Peterborough újabb gólja után kiesett a kupából.

Halmosi Péter végigjátszotta a Hull Cityben a Southend elleni, 3-1-re megnyert találkozót. Buzsáky Ákos csapata, a Queens Park Rangers ugyancsak két góllal győzte le soros ellenfelét, az Accringtont. A magyar középpályás végig a pályán volt.

A Swansea hosszabbítás után kapott ki a Scunthorpe-tól. Nem csoda, a hazaiaknál Monk, Pintado és Rangel is piros lapot kapott.

A West Ham United botrányos meccset játszott ősi ellenfelével, a Millwall-lal. A derbit ötórás verekedés kísérte, egy férfit megkéseltek, a hazai szurkolók háromszor is berohantak a pályára.

Angol Ligakupa, 2. forduló:
Peterborough - Ipswich 2-1
Gól:
Frecklington (32.), Boyd (64.), illetve Priskin (14.)

Hull City - Southend 3-1
Gól:
Cairney (9.), Altidore (42.), Geovanni (75.), illetve Moussa (45.)

QP Rangers - Accrington 2-0
Gól:
Ephraim (68.), Routledge (90.)

Swansea - Scunthorpe 1-2
Gól:
Dobbie (79.), illetve Canavan (13.), Hooper (111., 11-es)
Piros lap: Monk (86.), Pintado (116.), Rangel (117.) - mindhárman Swansea

West Ham United - Millwall 3-1
Gól:
Stanislas (87. és 98., a másodikat 11-esből), Hines (100.), illetve Harris (26.)