Vágólapra másolva!
A vasárnapi vesztes csapaton több poszton változtat majd a szerdai Dél-Afrika elleni mérkőzésre Egervári Sándor, a 20 éven aluliak egyiptomi labdarúgó-világbajnokságán szereplő magyar válogatott szövetségi edzője.

A szakember a második csoportmeccsen már számíthat majd az eddig sérült Balajti Ádámra, s további új játékosok bevetését tervezi, a kezdő felállással kapcsolatos végleges döntését azonban majd a kedd esti edzésen hozza meg.

Hétfőn, egy nappal a Hondurastól elszenvedett 3-0-s vereséget követően az edzői stáb tagjai átbeszélték a meccs tapasztalatait a futballistákkal, a tréningen aztán több csoportban gyakorolt a keret. Külön edzettek azok, akik végigjátszották a Honduras elleni 90 percet, míg egy másik csoportot alkottak - Balajti Ádám és a kapusok mellett - a csak keveset, vagy egyáltalán nem játszók. A gyakorláson óvatosságból nem vett részt Németh Krisztián, az AEK Athénban szereplő csatár.

Kedd este a következő ellenfélről készült dvd elemzése lesz a program. A vasárnapi Dél-Afrika - Egyesült Arab Emírségek meccset Pisont István és Kenyeres Imre jegyzetelte végig.

Szerdán az előzetesen a csoport favoritjának tartott magyar együttes 18:45 órakor lép pályára a dél-afrikai csapat ellen az Alexandria-stadionban.