Vágólapra másolva!
A Fiorentinával és a Livornóval is hírbe hozták olasz lapok Rudolf Gergelyt, a Debrecen csatárát. A két toszkán együttes közül az utóbbinak volna nagyobb szüksége a magyar játékosra.

Rudolf Gergely a Bajnokok Ligájában két gólt is szerzett a Fiorentina ellen, a Debrecen csatárára azonban nem csak a lilák figyeltek fel, hanem a Livorno is.

A calciomercato.it nevű portál Vladan Filipovic játékosügynököt idézi, aki szerint a firenzeiekre mély benyomást tett a magyar válogatott támadó játéka. "Bár a Fiorentinánál nincs hiány ezen a poszton, a több klub által is figyelt csatár akár már januárban megérkezhet Olaszországba" - nyilatkozta a menedzser.

Filipovic szerint Cesare Prandelli csapata mellett a Livorno érdeklődik élénken Rudolf iránt. A toszkán együttesnél a DVSC-hez hasonlóan BL-résztvevő Unirea Urziceni csatárát, Marius Bilascót is figyelik de az ügynök szerint elsősorban Rudolfot látnák szívesen a csapatban.

Egyelőre úgy tűnik, a bajnokságban 13 forduló alatt mindössze hat gólt szerző Livornónak van nagyobb szüksége a 24 éves magyar játékosra.