Vágólapra másolva!
A Queens Park Rangers vezetőedzője, Jim Magilton azt állítja, hogy nem fejelte hétfőn Buzsáky Ákost. A szerdai angol lapok arról számoltak be, hogy a tréner összetűzésbe keveredett a magyar középpályással a Watford elleni, hétfői 3-1-es vereséget követően.

Az Independent beszámolója szerint Jim Magilton személyesen fogja közölni a Queens Park Rangers elnökével, hogy hiba volt őt felfüggeszteni, mivel nem fejelte le Buzsáky Ákost.

Az angol napilap egy klubközeli forrásra hivatkozik, aki azt mondta az öltözőben történtekről: "Magilton szenvedélyes volt és aggresszív, de nem volt fizikai kontaktus. Buzsáky sértődötten kiszaladt az öltözőből, de semmi nem történt."

"Nem volt fejelés, semmi ilyesmi. Ákos tulajdonképpen végig a padon ült az öltözőben" - ezt már Magilton mondta az Eurosport szerint.

Egy másik forrás szerint Keith Ryan másodedző és a csapat játékosa, Patrick Agyemang választotta szét a vitatkozó Buzsákyt és Magiltont, ám az esetről a játékosok csak úgy beszéltek, mint egy átlagos, vereség utáni öltözői nézeteltérés.

A magyar középpályás a klub belső vizsgálatának a lezárásáig nem kommentálja az ügyet, annyit azonban elmondott szerdán a klub honlapjának: nem akar távozni a csapattól. Az Eurosport másképp tudja: Buzsáky a honlap szerint azt közölte a klubjával, hogy vagy ő marad, vagy Magilton.

Amióta a Bernie Ecclestone, Flavio Briatore, Lakshmi Mittal trió cége két éve megvette a másodosztályú QPR-t, Magilton a csapat ötödik edzője, sajtóhírek szerint már nem sokáig.