Vágólapra másolva!
A török Milliyet nevű napilap szerint a Fenerbahce szerződtetni szeretné Gera Zoltánt, a Fulham magyar támadóját. A 31 éves játékos menedzsere, Filipovic Vladan szerint nincs esély arra, hogy Gera Törökországba igazoljon. A törökök azonban nem adják fel, s várják az Európa Liga-döntős játékos válaszát.

"Egyelőre a Fulhamhez köti szerződés, ha esetleg bármi változás lesz, akkor az Anglián belül képzelhető el, esetleg egy másik nyugat-európai csapat kerülhet még szóba. Engem még nem kerestek meg ez ügyben, bár attól még lehet, hogy a Fenerbahce le szeretné igazolni Gera Zoltánt, de szerintem erre nincsen esély" - nyilatkozta Filipovic Vladan az [origo]-nak.

A török lapok a múlt héten arról írtak, hogy a Fenerbahce a PSV magyar szélsőjét, Dzsudzsák Balázst is szerződtetni szeretné, ám utána a balszélső posztjára a csapat leigazolta a szlovák Miroslav Stochot a Chelsea-től.

A Milliyet cikke szerint a török csapat képviselői - amikor Stoch miatt Londonban jártak - már jelezték is Gerának, hogy szívesen látnák a Fenerbahcéban, és várják a futballista válaszát.

Gera Zoltán korábban az [origo]-nak azt mondta, hogy még az AS Roma közeledése sem érdekli, mivel jól érzi magát a Fulhamnél, és Londonban képzeli el a jövőjét, dacára annak, hogy a májusi EL-döntőben szerepelt klubnak idén nem sikerült kivívnia az európai kupaindulást.