Vágólapra másolva!
A Kicker információja szerint a Hannoverben folytathatja pályafutását Hajnal Tamás, a Dortmund magyar válogatott középpályása. Angol forrás szerint a Hull City megszabadulna Halmosi Pétertől.

A Kicker információja szerint a Dortmundban mellőzött Hajnal Tamás iránt több Bundesliga-klub érdeklődik, a legkomolyabban a Hannover csábítja a magyar válogatott középpályást. A Die Neue Presse Hannover úgy tudja, Jörg Schmadtke sportigazgató csak azért utazott vasárnap a Dortmund-Leverkusen mérkőzésre, hogy Hajnal megszerzéséről tárgyaljon.

"Igen, ő az egyik kiszemeltünk, egyértelműen ott van a listánkon" - erősítette meg a hírt a sportigazgató.

A Cradlebay.co.uk híre szerint nem marad a Hull Citynél Halmosi Péter sem. A magyar játékost 2008-ban kétmillió fontért vásárolta meg a csapat a Plymouthtól, de az előző szezonban mindössze két Ligakupa-mérkőzésen kapott lehetőséget, s a szezon nagy részét a Haladásban töltötte kölcsön.

A honlap szerint a 30 éves középpályásnak ugyan 2012-ig szól a szerződése, de a klub szívesen eladná, illetve ha marad, akkor alaposan megkurtítaná heti 14 ezer fontos fizetését.