Vágólapra másolva!
Hétfőtől szerdáig tartja hagyományos edzőkonferenciáját az UEFA. A rendezvényre minden évben a kontinens labdarúgó-válogatottjainak szövetségi kapitányai kapnak meghívót, ennek megfelelően magyar részről Egervári Sándor, valamint Bazsánt József technikai igazgató is elutazik Madridba.

A háromnapos rendezvényen a résztvevők megvitatják a nyári, dél-afrikai világbajnokság tapasztalatait, elemzik a torna statisztikáit, előadásokon vesznek részt, illetve részletesen megismerhetik a spanyol képzési rendszert is, írta az MLSZ.hu.

A rendezvényt Michel Platini, az UEFA elnöke nyitja meg, és a három nap során előadást tart többek között Vicente del Bosque, a világbajnok spanyol válogatott szövetségi kapitánya, a vb-ezüstérmes holland válogatottat irányító Bert van Marwijk, a vb-bronzérmes német nemzeti csapat szakvezetője, Joachim Löw, a vb- és BL-győztes korábbi olasz szövetségi kapitány, Marcello Lippi, valamint a klubszinten és válogatott szinten egyaránt nagy tapasztalattal rendelkező Fabio Capello és Ottmar Hitzfeld is.