Vágólapra másolva!
A Blikk információi szerint a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető zrt.-nél nemcsak a lakásbérlésekkel és az utánpótlásban dolgozók fizetésével, de a játékosok bérével is csaltak.

A Blikk birtokába jutott bizonyítékok szerint a Ferencváros labdarúgócsapatának felnőttkeretnél is előfordultak gyanús pénzmozgások.

"A távozásom előtt nem sokkal elém toltak egy papírt, amelyen jóval nagyobb összeg szerepelt, mint korábban bármikor. Majd a kétszerese" - mesélte a neve elhallgatását kérő, a zöld-fehéreket nemrégiben elhagyó játékos. "Miután nem írtam alá a papírt, előkeresték azt a dokumentumot, amelyen a valós fizetésem szerepelt. Akkor tudatosult bennem, valószínűleg az Angliába kiküldött bérbesorolásunk nagyban különbözik attól, amely alapján a fizetésünket kaptuk."

A lap szerint az NB I-es keret tagjainál is kettős könyvelést alkalmaztak, azaz a tulajdonos, Kevin McCabe által átutalt összegnek csak egy részét kapta meg a futballista, a többi illetéktelen zsebekbe vándorolt.

A Blikk szerette volna megkérdezni a 2007 és 2010 között a zrt.-nél vezérigazgatóként dolgozó, februárban pedig vezetőként visszatérő Berki Krisztiánt, ám az üzletembert nem érték utol.