Vágólapra másolva!
A két félidő utolsó percében lőtt gólokkal szerzett pontot a Haladás Kispesten a labdarúgó NB I 17. fordulójának nyitómeccsén a sérült Torghelle Sándor nélkül felálló Budapest Honvéd ellen.

NB I, 17. forduló:
Budapest Honvéd - Haladás Sopron Bank 2-2 (2-1)
Bozsik Stadion, 1000 néző
v.: Veizer
Budapest Honvéd: Sánta - Botis, Debreceni, Lovric - Hajdú N., Hidi, Ivancsics, Tchami (Németh N., 52.) - Abass (Horváth A., 69.), Danilo, Délczeg (Akassou, 52.)
Haladás Sopron Bank: Rózsa - Guzmics, Korolovszky (Nagy II. G., a szünetben), Schimmer, Tóth P. - Búrány, Iszlai (Radó, 76.), Nagy I. G., Sipos, Sluka (Skriba, 58.) - Vujovic
gólszerzők: Danilo (1.), Tchami (36.), illetve Vujovic (45.), Tóth P. (90.)
sárga lap: Tchami (36.), Lovric (56.), illetve Tóth P. (14.), Sipos (20.)

A kispestiek egy szerencsés góllal szereztek vezetést az első percben, majd kettőre növelték az előnyüket, de az első félidő utolsó percében szépíteni tudtak a szombathelyiek.

A második félidőben eldönthette volna a meccset a Honvéd, de kihagyta a helyzeteit, Tóth Péter pedig a 90. percben beállította a 2-2-es végeredményt.

Tóth a mérkőzést közvetítő Sport Televíziónak így nyilatkozott: "Adtunk egy félidőt a Honvédnak, rosszul kezdtünk, buta gólt kaptunk, de sokat jelentett, hogy a szünet előtt szépítettünk. A végén lőtt gólom az idén már a harmadik olyan volt, amit a hajrában szereztem, és pontot ért. Mondtam is a játékvezetőnek a lefújás után, hogy mind a három meccset ő vezette, szóval jó kabala nekem."

A meccs összefoglalója:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=WJii3SWOhwaMgIOr


Supka Attila, a Honvéd vezetőedzője: "Rengeteg olyan teljesítmény volt, ami elfogadhatatlan, a cserék sem tudtak hozzátenni a játékhoz. A második félidőben 2-1-nél eldönthettük volna egy ziccerből a meccset, de kihagytuk, így elveszítettük a két pontot. Számomra érthetetlen, hogy kétgólos vezetésnél miért nem járatjuk a labdát."

Aczél Zoltán, a Haladás vezetőedzője: "Az első félidő első fél óráját látva elégedett vagyok, mert bohózatba illő volt, amit műveltünk. Utána lehiggadtunk, feljavultunk, a félidőben is azt kértem a játékosoktól, hogy játsszanak nyugodtan. Megérdemelten szereztünk pontot."