Vágólapra másolva!
George F. Hemingway, a bajnokságban negyedik helyen álló Budapest Honvéd labdarúgócsapatának tulajdonosa a Sport TV-nek azt nyilatkozta, hogy Torghelle Sándor nem volt meghatározó játékos Kispesten.

A riporter kérdésére, hogy melyek az elvárások a Honvédnál a tavaszi szezonra annak tükrében, hogy meghatározó játékosok igazoltak el a csapattól, Hemingway így válaszolt: "Ha az embertől megkérdezik, hogy mikor verte meg utoljára a feleségét, arra sem tud válaszolni, ha soha nem verte meg. Ez is ilyen kérdés, ugyanis a meghatározó focisták közül nagyon kevés igazolt el, Torghelle Sándor például nem volt meghatározó játékos. Néhány mérkőzést játszott csak, az eredmények pedig előtte is ugyanolyanok voltak."

Forrás: MTI/Illyés Tibor

Torghelle Sándor hat bajnokin három gólt szerzett az őszi szezonban, és a Ligakupában is többször eredményes volt, majd a téi átigazolási időszakban a Videotonba szerződött. Hemingway szerint ugyanakkor a másik távozó csatár, Danilo, valamint Abass is kulcsjátékos volt. Érkezett viszont a helyükre az elefántcsontparti Souleymane Diaby, a bosnyák válogatott Emil Hadzic, kölcsönvették Győrből Nicolas Ceolint és mivel további két játékos szerződtetése is várható még. A tulajdonos szerint tavasszal erősebb lesz a Honvéd, mint ősszel volt.