Vágólapra másolva!
Öngyilkosságot követett el csütörtök éjjel Kutasi Róbert, a REAC klubigazgatója. A héten a focicsapat hat jelenlegi, illetve korábbi játékosát állította elő a Központi Nyomozó Főügyészség és a Nemzeti Nyomozó Iroda fogadási csalás gyanúja miatt. A Bors című bulvárlap szerint családi problémái is voltak a sportvezetőnek.

A bundaügy csak az egyik oka lehetett Kutasi öngyilkosságának - részletek

"A REAC elnöksége mély fájdalommal tudatja azt az iszonyatos hírt, mely egyben számunkra felfoghatatlan is, klubunk igazgatója, Kutasi Róbert március elsején az értelmetlen halált választotta" - áll a REAC honlapján.

A sportvezető a Bors című bulvárlap szerint leugrott a tizedik emeletről, öngyilkosságának pontos oka ugyanakkor nem ismert. Valószínűleg köze volt az ügyhöz, hogy kedden hat korábbi, illetve jelenlegi REAC-játékost állított elő a Központi Nyomozó Főügyészség és a Nemzeti Nyomozó Iroda fogadási csalás gyanúja miatt, így összesen már nyolc korábbi, illetve jelenlegi focistáját gyanúsítják a bundaügyben. Ugyanakkor a Bors sajtóhírekre hivatkozva azt írja, családi problémái is lehettek.

"Vége az életemnek. Amiért harcoltam, mind semmivé vált, abban a klubban gyűrt maga alá a mocsok, amelyért dolgoztam, azok az emberek tettek tönkre, akikben megbíztam. Csúzlival lövöldöztem az aknavetőkre, és belátom, vereséget szenvedtem" - mondta csütörtök délután a Nemzeti Sportnak Kutasi.

Kutasi a bundaügy kipattanása után egyik kezdeményezője volt az MLSZ-ben a fegyelmi szabályzat szigorításának, a szövetségben ő volt az NB II-es Bizottság elnöke.