Vágólapra másolva!
Mégsem az egykori Ferencváros-vezér, Berki Krisztián által képviselt befektetőcsoport lesz a másodosztályú Vác labdarúgócsapatának új tulajdonosa. Ugyan Berki már kirúgta az új edzőt, és újat nevezett ki, a klub honlapja szerint a tárgyalások eredménytelenül zárultak. A szakmai munkát bő két hét után ismét Híres Gábor irányítja.

Bő két hét után visszaállt a régi állapot, ismét Híres Gábor irányítja a Vác másodosztályú labdarúgócsapatát. Az MTK egykori válogatott védőjét azok után menesztették, hogy úgy tűnt, egy angol befektetőcsoport képviseletében a volt Fradi-vezér, Berki Krisztián lesz a klub megmentője.

Berki megegyezett a Mózner János, Szabados György edzőpárossal, ám a befektetésből semmi se lett.

A váci klub pénteken a honlapján jelentetett meg egy hírt, amelyben azt írják, a tárgyalások eredménytelenül zárultak.

"Számos személyes egyeztetést követően a klub vezetése a tegnapi napig adott határidőt saját magának és a befektetőjelöltnek a tárgyalások befejezésére és az adásvételi megállapodás aláírására. A tegnapi napon a megállapodás nem jött létre, a befektető nem tudta vagy nem kívánta a szükséges forrást biztosítani, illetve olyan forrást (közvetítési jogdíj) is be kívánt vonni a finanszírozásba, amely felett csak a klub jogosult rendelkezni, ennek aláírását pedig sem a jog, sem pedig a sportszerűség nem engedte. Ezért - és annak érdekében, hogy tőkeerős, szakmai és pénzügyi vonalon egyaránt sokat nyújtó befektető tulajdonába kerülhessen a klub - új partnert kísérlünk meg felkutatni, okulva a mostani tárgyalások tapasztalataiból pedig csak akkor engedünk bárkit a csapat közelébe, ha már felmutatta a szükséges forrásokat" - áll a közleményben.

A klub azt is közölte, az edzéseken a továbbiakban "a szerződéssel rendelkező és jogszerűen állományban lévő" Híres Gábor vezeti a csapatot.