Vágólapra másolva!
A Videoton hazai környezetben gól nélküli döntetlent játszott a szlovák Slovan Bratislava ellen a Európa Liga-selejtező 2. fordulós párharcának visszavágóján, így idegenben szerzett góljának köszönhetően továbbjutott.

Európa Liga-selejtező, 2. forduló, visszavágó:
Videoton FC - Slovan Bratislava (szlovák) 0-0
Székesfehérvár, 10 ezer néző
v.: Antony Gautier (francia)
Videoton: Bozovic - Szolnoki, Caneira, Vinicius, Stopira - Tóth B. (Kovács I., 67.), Mitrovic - Gyurcsó (Torghelle, 86.), Sándor, Oliveira (Walter Lee, 81.) - Nikolics
Slovan Bratislava: Putnocky - Bagayoko (Jánosik, 88.), Gorosito, Pauschek, Luksik - Kopunek, Grendel (Szarka Á., 83.) - Peltier, Halenár (Hlohovsky, 79.), Milinkovic - Sebo
sárga lap: Nikolics (40.), Kovács I. (75.), Walter Lee (86.), Bozovic (92.) illetve Milinkovic (47.), Peltier (69.), Bagoyoko (73.)
továbbjutott: a Videoton, 1-1-es összesítéssel, idegenben szerzett góllal.

Nemzeti színekbe öltözött stadion, és egy hatalmas magyar címer fogadta a fehérvári EL-selejtezős párharc két résztvevőjét a Sóstói-stadionban, ahol tízezer szurkoló várta a magyar továbbjutást.

Az egy héttel korábbi idegenbeli 1-1 azt feltételezte, miután a vendégeknek kell a gól, támadni fognak, ehhez képest elég visszafogottan telt az első 45 perc.

Ugyan lendületesebbnek tűnt az első húsz percben a Slovan, de a hazaiak a félidő közepétől már többet birtokolták a labdát, ám igazi gólhelyzetet nem tudtak kialakítani.

A második félidő elején még mindig váratott magára a nagy Slovan-roham, a hazaiak egyre bátrabban mentek előre, Gyurcsó és Oliveira révén helyzetek is kialakultak. A hajrára ugyan a vendégek még megpróbáltak cserékkel frissíteni, de az egyetlen valamire való kapura lövésre a 89. percig kellett várni, akkor Gorosito próbálkozását Bozovic védte.

A vége gól nélküli döntetlen lett, a Videoton így 1-1-es összesítéssel, idegenben lőtt góllal jutott tovább az EL-selejtező 3. fordulójába, ahol a belga Genttel találkozik.