Vágólapra másolva!
A több korábbi nagypályás válogatott - Horváth Ferenc, Vincze Ottó, Lőw Zsolt - mellett Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkárt is foglalkoztató Dunakeszi Kinizsi futsalcspata az azeri Araz Nahicseván ellen avatja fel a felújított sportcsarnokot.

A meccsre szeptember 10-én, hétfőn 20.30-kor kerül sor a Dunakeszi Sportcsarnokban. Az NB II-ben szereplő Dunakeszi ellenfelét, az Araz Nahicsevánt 2004-ben alapították, de mostanra Európa egyik legerősebb futsalcsapatának számít.

Az edző mellett a keretben is több brazil légiós található. A Dunakeszi az előző idényben ezüstérmet nyert az NB II Keleti csoportjában, a nyáron pedig tovább erősítette keretét, mert megszerezte a korábbi tizenegyszeres magyar válogatott Vincze Ottót, a román válogatott futsalost, Tony Iuliu Safart, és az NB II Nyugati csoportjának tavalyi gólkirályát, Kun Gábort.

A magyar Külügyminisztérium vasárnap megdöbbenését kifejező tiltakozó jegyzéket adott át Azerbajdzsán budapesti nagykövetének a baltás gyilkos elengedése miatt. A diplomáciai konfliktusról szóló cikkeinket itt találja.