Vágólapra másolva!
A Dinamo Moszkvát erősítő Dzsudzsák Balázs számára nem jelenti álmai beteljesülését az orosz csapat, akár a szezon végén vagy annál korábban is hajlandó erősebb csapathoz igazolni.

"Szeretnék feljebb lépni, mert az álmaimat nem adom fel, elég nagy hiba is lenne huszonöt évesen" - mondta a Nemzeti Sportnak adott interjújában a magyar válogatott szélsője. "Lassan másfél éve, hogy Oroszországba szerződtem, ennyi idő alatt is igen sokat tanultam és fejlődtem, és a fejlődésen a személyiségemet is értem. Megtudhattam, valójában mit is jelent a futball iránti alázat, ezt mind Oroszországnak köszönhetem."

Dzsudzsák úgy fogalmazott, összetetté vált a játéka, amire a szombati Alanyija elleni 2-0-s győzelem is jó példát adott. "Már nem az van, hogy megyek előre, aztán egymás után rugdosom a gólokat. Annyit melózom, mint az állat, a tüdőmet is kiköpöm, és ezt is szeretem csinálni. Éppen az Alanyija elleni meccs előtti napon rendelt magához a vezetőedzőnk, Dan Petrescu, és részletesen elmagyarázta, mi mindenre kell figyelnem másnap, mert veszélyes labdarúgókkal találom szembe magam. Amit kért, elvégeztem, mellette a támadásainkat is segítettem, úgyhogy nyugodtan nézhetek tükörbe, nekem ez nagyon fontos."

Kérdésre válaszolva az idei bajnokságban három gólnál és öt gólpassznál tartó focista úgy fogalmazott, akár már a nyáron, vagy annál is korábban hajlandó új csapathoz szerződni.