Vágólapra másolva!
Ricardo Moniz zaklatott állapotban nyilatkozott a Ferencváros pápai veresége után, mellyel csapata kis híján kiesett a Ligakupából.

"Sajnos néhány játékos nem tudta megütni a szükséges szintet, nem csak játékban, hanem emberileg sem" - idézte a Fradi.hu a vezetőedzőt a hosszabbításban 4-2-re elveszített meccs után.

A Fradi a 3-1-es hazai siker után 5-5-ös összesítéssel, idegenben lőtt több góllal jutott a négy közé. Moniz szerint csapatán érződött a vasárnapi Újpest elleni rangadó hatása. "Egész héten mindenki az Újpest elleni meccsről beszélt, és ez borzasztóan zavart engem. Minden meccs egy döntő. Most a Pápa elleni találkozó volt az, nem az Újpest elleni."

Jova Levente vegyes hangulatban értékelt a meccs után. "Boldog és ideges is vagyok egyben, mert saját hibánkból parázs hangulatúvá tettük ezt a mérkőzést" - nyilatkozta a kapus, aki elismerte, hogy az Újpest elleni találkozó elvitte a csapat figyelmét. "Ugyan sikerült pár bravúros védést bemutatnom, de egyelőre jobban idegesít a kapott négy gól, mint a nagy védések."