Vágólapra másolva!
Varga József az előző fél évben a Bundesligából kiesett Greuther Fürthben szerepelt, és vissza kellett ugyan térnie Debrecenbe, de szeretne ismét külföldön futballozni. A DVSC nem gördít akadályt a távozása elé.

"Az előző fél évben Németországban futballoztam, és nagyon szeretném, ha sikerülne külföldön folytatnom a pályafutásomat" - nyilatkozta a DVSC.hu-nak a 25 éves védekező középpályás.

A válogatottban jobbhátvédként szereplő Varga dolgát nem nehezíti meg a Loki, aminek a játékos nagyon örül. "Szerencsére a klub partner, a vezetők pozitívan állnak a kérésemhez. Hála Istennek vannak megkeresések, érdeklődések irántam. Azt gondolom, egy héten belül eldőlhet a sorsom" - mondta Varga, akit az angol Sky Sports szerint a Watford és a Middlesbrough is le szeretne igazolni.

Varga József pedig szívesen venné az irányt a Championship felé. "Az angol másodosztály is nagyon kemény, emellett szintén népszerű, sokan nézik. Rengeteg csapat van, ezáltal sok a mérkőzés. Véleményem szerint előrelépés lenne a Championshipben futballozni, óriási lehetőséget látok benne. Egyet viszont nagyon szeretnék megélni labdarúgóként: az új debreceni stadionban pályára lépni bajnoki és nemzetközi találkozón."

A debreceni stadiont legkésőbb 2014. április 30-ig kell átadniuk a kivitelezőknek.