Vágólapra másolva!
Buzsáky Ákos, a Ferencváros frissen igazolt focistája szerint új csapatánál hasonlóan jók a körülmények, mint korábbi külföldi együtteseinél.

A 31 éves középpályás portugáliai és angliai légióskodás után, több mint tíz évet követően tért haza. "Egy hónappal ezelőtt adódott a lehetőség, hogy a Ferencvárossal edzhetek, és mivel jó kapcsolat alakult ki a játékosokkal, az edzőkkel és a vezetőkkel is, így lassan eljutottunk a szerződéskötésig. Nagyon profik a körülmények, azt kaptam, amihez Portugáliában és Angliában hozzá voltam szokva, Magyarországon ilyen körülmények nem sok helyen vannak" - kezdte a 20-szoros válogatott Buzsáky Ákos a Fradi.hu-nak.

Ricardo Moniz személyében holland edzője van a Ferencvárosnak, Buzsáky dolgozott már együtt holland szakemberrel, Henk Ten Catéval. "Nagyon sok a hasonlóság Henk és Ricardo között, mind a ketten nagyon fanatikusak, mindent alárendelnek a sikernek. Sokat edzünk, és keményen kell dolgozni a Fradinál, de csak így leszünk sikeresek. Az elmúlt tíz évben sokmindent elértem, amiről gyerekkoromban álmodtam, de ez nem azt jelenti, hogy hátradőlni jövök haza. Céltudatos ember vagyok, a következő célom pedig, hogy itthon olyan sikert érjünk el, amivel kijutunk a nemzetközi kupaporondra."