Vágólapra másolva!
Tovább tart a Debrecen mélyrepülése, a címvédő Pakson a hajrában kapott góllal 2-1-es vereséget szenvedett a labdarúgó OTP Bank Liga 9. fordulójában. Kondás Elemér csapata már négy bajnoki mérkőzés óta nyeretlen, míg a Paks továbbra is veretlen.

OTP Bank Liga, 9. forduló:
MVM-Paks - DVSC-TEVA 2-1 (1-1)
Paks, 1000 néző, v.: Farkas
MVM-Paks: Molnár P. - Fiola, Kovács G., Gévay, Báló - Könyves, Tamási, Bertus (Hahn, 72.), Kecskés (Simon A., 65.), Bartha - Haraszti
DVSC-TEVA: Novakovic - Jovanovic, Máté P., Mészáros N., Korhut (Seydi, 81., Tisza, 88.) - Lázár P., Varga J., Zsidai, Szakály P. (Bódi, 78.) - Kulcsár T., Sidibe
gól: Bartha (37.), Báló (92.), illetve Kulcsár T. (16.)
piros lap: Kulcsár T. (73.), Zsidai (91.)
sárga lap: Kecskés (63.), Gévay (73.), Tamási (83.), Haraszti (90.), illetve Kulcsár T. (39., 73.), Máté P. (43.), Zsidai (68., 91.)

A Debrecen kezdte jobban a mérkőzést, s az első negyedóra végén vezetést szerzett. A Paks hátrányban sem tudott újítani, a vendégek játszottak veszélyesebben, mégis váratlanul egyenlítettek a hazaiak, ettől kezdve pedig kiegyenlítettebbé vált a játék.

A folytatásban rohamozott a Debrecen, de támadójátékából hiányzott az átütőerő, illetve néhányszor a hazaiak kapusa, Molnár védett szépen. Kulcsár kiállítása után a Paks már biztosan őrizte az eredményt, sőt a hosszabbításban a győztes gólt is megszerezte.