Doll húzásaival nyert a Fradi

ferencváros ftc gyenge szereplés
Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában játszott Ferencváros - Győri ETO FC találkozón a Puskás Ferenc Stadionban 2014. március 2-án.
Vágólapra másolva!
A Ferencváros hazai pályán 2-0-ra verte a Pécset a labdarúgó NB I-ben, az először kezdő, 19 éves Nagy Dominik és a csereként beállt Busai Attila szerezte a gólokat. Thomas Doll csapata 13 hazai meccs óta veretlen, a Pécs pedig először kapott ki az idén idegenben.
Bejöttek Doll húzásai Forrás: MTI/Illyés Tibor

OTP Bank Liga, 11. forduló:
Ferencváros - PMFC-Matias 2-0 (1-0)
Groupama Aréna, 6023 néző, v.: Kassai
Ferencváros: Dibusz - Dilaver, Nalepa, Pavlovic, Bönig - Somália, Nagy Dom. (Popov, 87.), Gera, Cukic (Busai, 79.), Nagy Dán. (Ugrai, 73.) - Böde
PMFC-Matias: Poleksic - Nagy J., Balogh B., Romic, Mohl - Kővári, Horváth A. (Gránicz, 81.), Szatmári L., Márkvárt, Wittrédi (Heffler N., a szünetben) - Frőhlich (Manjrekar, 89.)
gólszerzők: Nagy Dom. (11.), Busai (82.)
sárga lap: Cukic (12.), Busai (93.), illetve Márkvárt (12.), Romic (42.), Mohl (57.), Szatmári L. (70.)

A Ferencváros futballozott veszélyesebben, néhány nagy lehetőséget is kidolgozott, melyekből az egyiket Nagy Dominik gólra váltotta, így a hazaiak egygólos előnnyel vonulhattak öltözőbe a szünetben.

A folytatásban is a zöld-fehérek játszottak fölényben, de sokáig nem sikerült újabb gólt szerezniük, a félidő derekától pedig kiegyenlítettebbé vált a helyenként paprikás hangulatú mérkőzés, amelynek hajrájában aztán a Ferencváros bebiztosította győzelmét.

"Köszönöm játékostársaimnak, az egész stábnak és természetesen Thomas Dollnak is, hogy bíztak bennem, segítettek. Nekik köszönhetem azt, hogy gólt szerezhettem ma" - kezdte a Fradi.hu-nak Nagy Dominik. "Nagyon boldog vagyok, főként úgy, hogy a mérkőzést is sikerült megnyernünk. Ne higgye senki, hogy ez a gól elégedetté tesz. Tudom, rengeteget kell még dolgoznom ahhoz, hogy az első csapatban folyamatosan lehetőséget kapjak."