Vágólapra másolva!
Torghelle Sándor, az MTK csatára a Diósgyőr elleni bajnoki után felháborítónak nevezte Szabó Zsolt játékvezető viselkedését.

A Diósgyőr Georges Griffiths két góljával félóra alatt eldöntött a meccset, és a Nemzeti Sport tudósítása szerint Torghellének nem igazán ment a játék, többször is helyzetbe került, de ezeket nem sikerült kihasználnia.

"Nagyon bosszús vagyok a mai vereség miatt. Szögezzük le: a Diósgyőr megérdemelten nyert, mi nem nőttünk fel a feladathoz, főleg az első félidőben vallottunk kudarcot. Ugyanakkor: felháborító, ahogy Szabó Zsolt játékvezető viselkedett, tudom, hogy nem vagyok a bírók kedvence, van, hogy vitatkozom, de így eddig nem beszélt velem játékvezető. Nem a munkáját minősítem, hanem a stílust, amit megengedett. "Takarodjon innen" - ilyen és ehhez hasonló dolgokat mondott nekem. Ezt kikérem magamnak! Jövő héten jön a Pécs, ott javíthat a csapat" - írta Torghelle a Facebook-oldalán.

Pedig az NS cikke szerint Torghelle megúszott egy piros lapot a 28. percben, amikor Szabó csak sárgát adott neki a Marjanovic ellen elkövetett csúnya szabálytalanság után.