Vágólapra másolva!
A Quaestor-ügy után többen is lemondtak pozíciójukról a Győri ETO labdarúgócsapatánál.

Korábban dr. Ökrös András ügyvezető igazgató a tulajdonosok és a Magyar Labdarúgó Szövetség felé is jelezte lemondását, a Nemzeti Sport pedig úgy tudja, hogy most a szakmai stábból Alin Minteuan másodedző, Cristian Dragota erőnléti edző és Carlan Horea kapusedző jelezte távozási szándékát. Mindannyian Miriuta László vezetőedző kérésére érkeztek Győrbe a télen.

Közben a Quaestor-ügy mindhárom, csütörtök éjjel meggyanúsított és őrizetbe vett gyanúsítottjának előzetes letartóztatását kezdeményezte a nyomozást felügyelő Fővárosi Főügyészség, Tarsoly Csaba Quaestor-vezér sorsáról szombaton döntenek - erről bővebben itt olvashat.

Miriuta egyedül maradt Fotó: Polyák Attila - Origo

A kialakult helyzet után a helyszínen tekintettük meg a Pápa elleni győri meccset, ahol a helyi szurkolók kendőzetlenül elmondták a véleményüket Tarsoly Csabáról is. Korábban arról is írtunk, hogy orosz vagy arab kezekbe kerülhet a klub.

Az ETO FC két hete került nehéz helyzetbe, mivel az egyesületet tulajdonló Quaestor Csoport egyik cége öncsődöt jelentett. A Győri ETO FC Kft. ezután csődvédelmet kért, az események hatására a csapat főszponzora, az Audi Hungaria Motor Kft. pedig azonnali hatállyal felbontotta a klubbal kötött együttműködési megállapodását.