Vágólapra másolva!
A címvédő Debrecen 2-0-ra legyőzte a vendég Paksot a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában. A hajdúságiak négy meccse veretlenek az élvonalban, egyúttal megerősítették negyedik helyüket, ugyanis így öt pontra elhúztak az ötödik Pakstól.

OTP Bank Liga, 24. forduló:
DVSC-TEVA - Paksi FC 2-0 (1-0)
Debrecen, 2623 néző, v.: Pintér
DVSC-TEVA: Verpecz - Lázár P., Mészáros, Brkovic, Korhut - Jovanovic (Sidibe, 69.), Varga J., Bouadla, Szakály P., Bódi (Mihelic, 86.) - Balogh N.
Paksi FC: Molnár P. - Kulcsár D., Rodenbücher, Gévay, Báló - Balázs Zs. (Hahn, 76.), Kesztyűs, Bertus, Bartha (Kecskés, 61.), Könyves (Kiss T., 79.) - Haraszti
gól: Rodenbücher (28., öngól), Sidibe (82.)
sárga lap: Sidibe (87.), Brkovic (90.), illetve Rodenbücher (27.), Kulcsár D. (81.)

A Debrecen játszott fölényben, és egy öngóllal vezetéshez jutott. A paksiak első komoly helyzetére több mint fél órát kellett várni, de ezt leszámítva továbbra is a hajdúságiak akarata érvényesült. Egyszer csak a kapufa mentette meg a vendégeket az újabb bekapott góltól.

A folytatásban sem változott a játék képe, sorra dolgozta ki a helyzeteket a Debrecen, de hol a befejezésbe csúszott hiba, hol a kapufa vagy Molnár kapus akadályozta meg az újabb hazai találatot. Bár a Debrecen több góllal is nyerhetett volna, végül csak a hajrában sikerült bebiztosítania a sikerét.