Vágólapra másolva!
Megjelent az első interjú Bogdán Ádámmal a Liverpool honlapján. A nyáron igazolt magyar kapus beszélt az Angliában töltött nyolc évről és arról is, mit érzett akkor, amikor megtudta, hogy a vörösök szerződtetik.

"Természetesen nagyon boldog voltam, amikor ide kerültem, két napig nem tudtam aludni" – nyilatkozta Bogdán Ádám a Liverpoolfc.com-nak.

Azt mondta, mivel nyolc év után hagyta el a Bolton Wandererst, felemás érzések voltak benne. "Könnyű volt, hiszen a világ egyik leghíresebb klubjában játszhatok, trófeákért lehetünk versenyben. Másrészt viszont imádtam a Boltont, nyolc évet töltöttem a klubnál, nagyon sokat köszönhetek neki" – magyarázta a kapus.

Bogdán Ádám a Bolton mezében Forrás: AFP/Glyn Kirk


"Kissrác korom óta a Premier League-ben akartam játszani, és ezt a Boltonnal értem el. Mindig különleges helyet foglal majd el a szívemben" – tette hozzá.

Már nincs sok ideje örülni

Azt mondta, még alig fogta fel, mi történt vele, de sok ideje már nincs ezen gondolkozni, hiszen nemsokára elkezdődik a felkészülési időszak. "Ki szeretném használni a lehetőséget, és a legtöbb meccsen pályára lépni. De ehhez először az edzéseken kell bizonyítanom, hogy képes vagyok rá".

Úgy véli, az elmúlt nyolc évben rengeteget változott. Hozzá kellett szoknia az edzésekhez, a játék
gyorsaságához és mentálisan is sokat fejlődött.

– jegyezte meg.

A Liverpool jelenlegi első számú kapusa Simon Mignolet, vele kell majd Bogdánnak megküzdenie a csapatba kerülésért, és

kimondottan örül ennek a versenynek.

"A küzdelem valaki mással mindig jobbá tesz. Mignolet nagyon magasra teszi a mércét és ez nekem is segíthet, akár még a válogatottban is".