Juhász Roland a legnagyobb király

Juhász Roland; Nikolics, Nemanja ARCKIFEJEZÉS félmeztelen Közéleti személyiség foglalkozása ÖLTÖZÉK örül sportoló SZEMÉLY TÁRGY Székesfehérvár, 2014. augusztus 9.
Juhász Roland (b) és Nemanja Nikolics örülnek az OTP Bank Liga Videoton FC - Győri ETO mérkő
Székesfehérvár, 2014. augusztus 9. Juhász Roland (b) és Nemanja Nikolics örülnek az OTP Bank Liga Videoton FC - Győri ETO mérkőzésének végén, a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2014. augusztus 9-én. Videoton - Győr 3-2. MTI Fotó: Beliczay László
Vágólapra másolva!
A 32. születésnapját szerdán ünneplő Juhász Rolandot egy ajándékkal lepte meg legjobb barátja, a szintén válogatott Németh Krisztián.

"Krisztián a legjobb barátom, mindig emlékezetesek szoktak lenni a születésnapjaink, mindig kitalálunk valami meglepetést a másik számára. Ez a mostani ajándék, amit kaptam tőle, nagyon nagyot ütött" - nyilatkozta a csapat hivatalos weboldalának Juhász Roland, akit az alábbi, róla szóló dallal köszöntött a Kansas Cityben futballozó csatár.

"Egy tíznapos kemény és fárasztó edzőtáborból éppen éjfél után nem sokkal érkeztem haza, és egyből ez a zenés videó fogadott. Szenzációs!

A Videoton felkészülésével igencsak elégedett. "Úgy gondolom, korábban sem volt gond Székesfehérváron a csapatszellemmel, és ez a jó közösség, ami a Vidire mindig is jellemző volt, most is megmaradt. Az újonnan érkező játékosok nagyon gyorsan beilleszkedtek.

Fotó: Polyak Attila - Origo

Mivel az új szakmai stáb egy másmilyen játékrendszert szeretne kialakítani, ezért ahhoz még időre lesz szükség, hogy az elképzeléseket teljesen elsajátítsuk, de úgy gondolom, jó úton járunk. Rengeteget dolgozunk, és folyamatosan fejlődünk taktikailag is. A Vidi egy olyan csapat, amelyik komoly célokért küzd, ehhez pedig rengeteg munkára van szükség" - tette hozzá a védő.