Doll: Elnézést a szégyenteljes játékért

Szarajevó, 2015. július 23.
Emir Dilaver (j) és Roland Lamah (b), a Ferencváros, valamint Zoran Kokot, a bosnyák Zeljeznicar játékosa a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének második fordulójában játszott visszavágó mérkőzésükön a szarajevói Asim Ferhatovic
Szarajevó, 2015. július 23. Emir Dilaver (j) és Roland Lamah (b), a Ferencváros, valamint Zoran Kokot, a bosnyák Zeljeznicar játékosa a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének második fordulójában játszott visszavágó mérkőzésükön a szarajevói Asim Ferhatovic Stadionban 2015. július 23-án. (MTI/EPA/Fehim Demir)
Vágólapra másolva!
Thomas Doll nagyon csalódott a Ferencváros kiesése miatt, és bocsánatot kért a csapat „szégyenteljes játékáért” a bosnyák Zeljeznicar ellen. A Fradi kettős vereséggel búcsúzott az Európa Ligától. 

A hazai 0-1 után nem sikerült idegenben megfordítania a Zeljeznicar elleni párharcot, a Ferencváros sima, 2-0-s vereséget szenvedett Szarajevóban. Thomas Doll edző azzal kezdte értékelését, hogy sportszerűen gratulált az ellenfélnek. „Először is szeretnék gratulálni a Zeljeznicarnak a továbbjutáshoz. Nagyon csalódott vagyok, két meccsen nem tudtunk gólt lőni, pedig most is a miénk volt az első helyzet” – írja a Fradi.hu.

A német edző elsősorban csapata támadójátékával volt elégedetlen, ami nem is csoda, hiszen a budapesti meccshez hasonlóan Szarajevóban is megvoltak a helyzetei a Fradinak, de mindent kihagyott. „A támadóink nem küzdöttek tiszta szívvel, középen és hátul nem volt annyi gondunk, de ez a teljesítmény nagyon kevés az Európa Ligához” – mondta Doll, aki Varga Rolandot még az első félidőben lecserélte, és Böde Dániel sem játszotta végig a meccset.

Fölényben játszott, de gólt rúgni nem tudott a Fradi Forrás: MTI/EPA/Fehim Demir

„Az ellenfél a helyzeteit berúgta, mi pedig ilyen játékkal nem érdemeltünk továbbjutást.

– nyilatkozta Doll, bár a hírek szerint más miatt sem ártana elnézést kérni a Fradi-tábortól.

Gyömbér Gábor szintén azt emelte ki, hogy míg az ellenfél három helyzetéből három gólt rúgott, a Fradinak jóval több ziccer is kevés volt ahhoz, hogy betaláljon. „Rosszul játszottunk, nagyon csalódott vagyok” – zárta gondolatait a játékos.