Juhász Roland több hétre kidőlt

Juhász Roland akció FOTÓ FOTÓ ÁLTALÁNOS FOTÓTÉMA gólöröm Közéleti személyiség foglalkozása sportoló SZEMÉLY Székesfehérvár, 2014. szeptember 14.
A Videoton labdarúgóját, Juhász Roland gólszerzőt (k) ünneplik csapattársai az OTP Bank Liga 7. fordulójában j
Székesfehérvár, 2014. szeptember 14. A Videoton labdarúgóját, Juhász Roland gólszerzőt (k) ünneplik csapattársai az OTP Bank Liga 7. fordulójában játszott Videoton FC - Újpest FC mérkőzésen a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2014. szeptember 14-én. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Nem kell megműteni Juhász Rolandot, a Videoton és a magyar labdarúgó-válogatott védőjét, akire azonban így is több hetes kihagyás vár.

A játékos a BATE Boriszov elleni keddi Bajnokok Ligája-selejtező első félidejében sérült meg, már a 30. percben le kellett cserélni, hordágyon vitték le a pályáról.

"Túlfeszülés miatti ízületi húzódást szenvedett. Az MR-vizsgálata negatív lett" - nyilatkozta a székesfehérvári klub honlapján dr. Kovács Tibor csapatorvos.

Hozzáfűzte, nagyon nehéz megjósolni, hogy pontosan mikor is térhet vissza Juhász, de jelenleg úgy néz ki, hogy körülbelül egy hónap múlva léphet ismét pályára.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

"Hétfőn kezdődik a rehabilitációm, én pedig azon leszek, hogy minél hamarabb visszatérhessek a Vidibe és emellett

- mondta Juhász Roland, a magyar bajnok csapatkapitánya.

A magyar válogatott szeptember elején két Eb-selejtezőt is játszik: 4-én a románokat fogadja, majd három nappal később Észak-Írországba látogat.