Kubatov elleni kiütéses győzelmet emleget a Fradi-tábor

A Fradi tartja magát az elveihez, a tábor csak a stadionon kívülről drukkol
Vágólapra másolva!
A Ferencváros ultrái a Videoton-szurkolók segítségével bejutottak a Sóstói-stadionba, így a helyszínen buzdították csapatukat.

Az FTC és a Videoton szurkolók közösen szerveztek akciót, aminek az volt a célja, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy "feleslegesek, messzemenően eltúlzottak, aránytalanok és súlyosan diszkriminatívak azok az intézkedések, amelyekbe a csapatukért szurkolni kívánókat belekényszerítik".

A két tábor azt tervezte, hogy azonos szektorból, egymás mellől szurkol, de a fehérvári vezetőség ezt megelőzendő, a biztonsági szempontokat figyelembe véve, úgy döntött, hogy erre a találkozóra felfüggeszti az online jegyvásárlást.

Pesten születtél? Akkor nem mehetsz be!

A szombat esti mérkőzésen végül mégis az jött be, amit a szurkolók szerettek volna, a Fradi-drukkerek a hazai szektorba váltottak jegyet a fehérvári szurkolók segítségével, igaz, sokan közülük nem jutottak be.

A Fradimob nevű szurkolói oldalon azt írják, aki budapesti születésű volt, azt nem engedték be a találkozóra. A Szurkolók személyiségi jogok nélkül nevű Facebook-oldalra kikerült egy közlemény, amelyben az szerepel, hogy "semmi különös nem történt, csak az amit eddig is tudtunk - a szurkoló, ha békén hagyják, szurkol."

"

SIKERES VOLT A DEMONSTRÁCIÓ!Egy év szüntelen hazudozása, megosztási kísérlete, szurkolóellenes hangulatkeltése vált...

Posted by Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül on 2015. augusztus 9.

A meccset Böde vezérletével 3-1-re nyerte az FTC, amely így négy győzelemmel rajtolt, és vezeti a tabellát.