Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázs a Herthába szeretne igazolni, a berlini klub azonban csak akkor tudja leigazolni a magyar légióst, ha közben eladja a brazil Ronnyt. Közben a Dinamo Moszkva új edzője, Andrej Kobeljev nem számol Dzsudzsák Balázzsal az első csapat összeállításakor, mivel a szélső nem hosszabbította meg a decemberben lejáró szerződését.

"A legrosszabb az egészben, hogy az elmúlt három hétben megfosztottak attól, amit a legjobban szeretek. Az mindennél jobban bánt, hogy nem futballozhatok.

- nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Dzsudzsák Balázs, aki úgy döntött, hogy Moszkvában a tartalékcsapat mérkőzésein lép majd pályára, hogy formában maradhasson.

"A klub vezetői azt várják, hogy eligazoljak, én pedig azt várom, hogy befusson az ajánlat, amire rábólinthatok. Fogalmazhatok konkrétabban is: arra várok, hogy végre elmehessek a Herthába."

Moszkvában nem számolnak Dzsudzsákkal, aki szeretne mihamarabb a Herthába igazolni Forrás: Fcdynamo.ru/

Ahhoz, hogy a magyar légiós a Herthához szerződjön, egy feltételnek teljesülnie kell. "Ha a klubnak sikerül túladnia Ronnyn, megnyílik az út előttem. (...) Tényleg szeretnék a Herthában játszani - de a Herthának is akarnia kell, hogy ott folytassam" - fogalmazott a 28 éves szélső. Hozzátette: nem igaz, hogy szinte csak azt nézi, mennyit kereshet Berlinben. "Ezzel szemben az az igazság, hogy

Elismerte, hogy voltak más érdeklődők is, de

nem topcsapatok keresték.

Dzsudzsák szerint az is megtörténhet, hogy decemberig marad Moszkvában, ugyanakkor neki minden vágya, hogy végre újra futballozhasson, és lehetőleg a Herthában.