Kedden már lehet jegyet venni Feröer ellen

Gera Zoltán Tórshavn, 2014. október 14.
Gera Zoltán (k), valamint a feröeri Brandur Olsen (b) és Fródi Benjaminsen (j) a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők F csoportjában vívott Feröer-szigetek - Magyarország találkozón a tórshavni Nemzeti Stadionban 201
Tórshavn, 2014. október 14. Gera Zoltán (k), valamint a feröeri Brandur Olsen (b) és Fródi Benjaminsen (j) a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők F csoportjában vívott Feröer-szigetek - Magyarország találkozón a tórshavni Nemzeti Stadionban 2014. október 14-én. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Kedden kezdődik a jegyértékesítés a magyar fociválogatott utolsó hazai Európa-bajnoki selejtezőjére, melyet a csapat október 8-án Feröer-szigetek ellen játszik a budapesti Groupama Arénában.

A belépőket délelőtt 10 órától a szurkolói kártyával rendelkezők a meccsjegy.mlsz.hu oldalon vásárolhatják meg, emellett a TEX budapesti irodáiban (Bálna, Syma Csarnok), vidéki partnereinél, valamint egyes NB I-es klubok pénztáraiban is lehet jegyhez jutni.

A továbbjutás is múlhat rajta

Hogy a Feröer elleni meccsnek mi lesz a tétje, most még nem lehet tudni. A következő egy hét két mérkőzésén dől el, a magyar válogatottnak milyen esélye lesz kijutni az Európa-bajnokságra: a csoportot vezető Romániával pénteken itthon, a második helyen álló Észak-Írországgal jövő hétfőn idegenben játszunk.

A csoport második helye már Eb-részvételt ér.

A földrész egykori pofozógépe ellen már nem lehet biztosra menni, ezt jelzi, hogy Tórshavnban csak 1-0-ra nyert a magyar válogatott, némi szerencsével. A feröeriek megverték a görögöket otthon és idegenben, így a negyedik helyen állnak a csoportban.

Feröeren megszereztük a három pontot Forrás: MTI/Illyés Tibor


Akárcsak a románok elleni, jövő pénteki találkozóra, erra a meccsre is vásárolhatnak jegyet azok a drukkerek, akik nem rendelkeznek szurkolói kártyával. Ők a jegyirodákban, személyazonosságuk igazolása után juthatnak belépőkhöz.

A határon túli érdeklődők az interneten keresztül vouchert válthatnak ki, amelyet később belépőre cserélhetnek be, illetve útlevéllel vásárolhatnak jegyet a kiemelt jegypénztárakban.

A belépők ára attól függően, hogy hova szólnak, 3500, 4500, 8000 vagy 11 000 forint.