Vágólapra másolva!
Az Újpest 1-1-es döntetlent ért el a Debrecen vendégeként szombat este a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában. A fővárosi együttes így 2013 márciusa óta még mindig nem tudott győzni a hajdúságiak otthonában, a DVSC viszont sorozatban negyedik meccsén maradt veretlen.

OTP Bank Liga, 11. forduló:
DVSC-TEVA - Újpest FC 1-1 (1-1)
Debrecen, 4052 néző, v: Farkas
DVSC: Radosevic - Mészáros, Máté P. (Sidibe, 22.), Brkovic, Korhut - Jovanovic, Bódi, Zsidai, Tisza - Balogh N., Castillion (Kulcsár T., 60.)
Újpest: Kovács Z. - Nagy T., Litauszki, Heris, Mohl - Balázs B., Bardhi, Balogh B., Hazard (Perovic, 87.), Andric - Diagne
gól: Tisza (28.), illetve Diagne (32.)
sárga lap: Brkovic (78.), illetve Bardhi (72.), Nagy T. (76.)

Az első félórában viszonylag csendesen zajlott a találkozó, aztán négy perc alatt gyors gólváltás, majd izgalmas folytatás következett: a 28. percben Tisza szerezte meg a vezetést a hazaiaknak, ám a fővárosi lila-fehérek Diagne révén a 32. percben máris egyenlítettek.

A játékrész hátralévő részében és a fordulás után is

szórakoztató futballt láthatott a Nagyerdei Stadion valamivel több mint négyezer fős közönsége.

A játék igazán a hajrára, nagyjából az utolsó húsz perce vált valóban izgalmassá, a Debrecen komoly erőket mozgósított az egyenlítésért, és több nagy helyzetet is kidolgozott, az Újpest pedig elsősorban a védekezésre koncentrált. A hajdúságiak játékosai pontatlanok voltak a befejezéseknél, a fővárosiak pedig az egy pont őrzésére rendezkedtek be, így igazságosnak mondható döntetlennel zárult az összecsapás.