Zsoldosok vagytok, többet nem jövünk!

FTC, Ferencváros, szurkolók, foci
Budapest, 2015. július 9. A Ferencváros szurkolói a labdarúgó Európa Liga-selejtezőjének első fordulójában játszott Ferencváros - Go Ahead Eagles zártkapus, visszavágó mérkőzés idején, a budapesti Groupama Aréna előtt 2015. július 9-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
A vénaszkenner miatt tüntető Ferencváros-tábor elkísérte a csapatot a nagyecsedi Magyar Kupa-mérkőzésre, de lehet, hogy ez volt az utolsó alkalom. A játékosok nem köszönték meg a biztatást, a szurkolók megsértődtek. 

"Ez volt az utolsó, hogy elkísértük őket. 300 kilométert utaztunk ezért a meccsért, és nem jöttek oda a játékosok megtapsolni. Bemenekültek az öltözőbe. Zsoldos banda. Vége, ennyi volt” – idéz a Vs.hu egy Nagyecsedre látogató Ferencváros-szurkolót.

Az NBI tabelláját magabiztosan vezető Ferencváros kiszolgálta a közönségét, a bajnoki cím legfőbb várományosa 10-et gurított a kiscsapatnak, de a lefújás után – szemben a fehérvári mérkőzéssel, amikor a rutinosabb játékosok odarángatták a közönség elé a játékosokat – most nem mentek ki a táborhoz megköszönni a biztatást.

Többet nem megy sehova a Fradi-tábor Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A Fradi-tábor a vénaszkenner és Kubatov Gábor elnök személye miatt bojkottálja a Ferencváros bajnoki meccseit.