Vágólapra másolva!
A 86. percben lőtt 11-es góllal 1-1-es döntetlent játszott az Újpest a vendég Debrecennel a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában, így a fővárosi csapat tíz forduló óta veretlen, és változatlanul egy pont előnnyel áll riválisa előtt a tabella második helyén.

OTP Bank Liga, 22. forduló:
Újpest FC - DVSC-TEVA 1-1 (0-1)
Szusza Ferenc Stadion, 3347 néző
v.: Farkas Á.
Újpest: Balajcza - Nagy T. (Kecskés, 18.), Heris, Litauszki, Mohl - Windecker, Bardhi, Balogh B. (Kabát, 76.), Andric, Hazard (Angelov, 46.) - Lencse.
DVSC: Radosevic - Jovanovic, Brkovic, Mészáros, Korhut - Varga J., Szakály, Bódi, Horváth Zs. (Delmic, 69.) - Holman (Tisza, 46.), Kulcsár (Sidibe, 88.).
gól: Lencse (86. - 11-esből), illetve Szakály (38. - 11-esből)
sárga lap: Windecker (23.)
piros lap: Bódi (85.)

Az első komolyabb helyzet a hazaiak előtt adódott, ám ezt követően Balajczának kellett többször közbeavatkoznia, egyszer pedig Nagy vágta ki a gólvonalról a labdát. Az újpesti védő nem tudta folytatni a játékot.

Az újpesti mezőnyfölény után fordult a kocka, és a Debrecen büntetőből szerzett vezetést. A Holman buktatásáért megítélt 11-est Szakály magabiztosan értékesítette.

A második félidőben próbált többet kezdeményezni az Újpest, ám a vendégek jól védekeztek. A sérüléséből visszatérő csatár, Kabát is pályára lépett az utolsó negyedórára. Ettől felerősödött a támadójáték, Angelov elgáncsolásáért pedig újabb 11-est ítélt a bíró, amelyet Lencse váltott gólra.