Vágólapra másolva!
A sereghajtó Békéscsaba gól nélküli döntetlent játszott az MTK vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában.

Eredmény, OTP Bank Liga, 22. forduló:
MTK Budapest - Békéscsaba 1912 Előre 0-0
Illovszky Rudolf Stadion, 500 néző
v.: Pintér
MTK: Hegedüs - Bese, Grgic, Baki, Poór - Vass Á., Thiam - Gera D., Kanta J., Strestik (Hrepka, 70.) – Torghelle
Békéscsaba: Poleksic - Piermayr, Fehér Zs., Vaskó, Damjanovic (Eccleston, 82.) - Bényei, Takács P., Spitzmüller (Szélpál, 85.), Fabio, Calvente - Punosevac (Birtalan, 60.)
sárga lap: Torghelle (55.), Vass Á. (74.), Gera D. (85.), illetve Calvente (35.), Takács P. (37.), Bényei (72.), Fabio (77.),
kiállítva: Grgic (90.)

Az első félidőben jóval többet birtokolta a labdát az MTK, amelynek Torghelle Sándor révén több lehetősége is volt. A Békéscsaba legfőképpen a montenegrói válogatott kapusa, Vukasin Poleksic jóvoltából tartotta a gól nélküli állást.

A szünet után sem változott jelentősen a játék képe, az MTK-nak több esélye adódott a vezetés megszerzésére, de mivel a támadásai egysíkúak voltak - szinte kizárólag Torghellét igyekeztek megjátszani -, az újonc csabaiak masszív védekezéssel semlegesíteni tudták ezeket.

A két csapat most találkozott negyedszer a 2015-16-os szezonban, a Magyar Kupában a Békéscsaba jutott tovább (1-0, 0-0), az őszi bajnokin pedig 1-1-es döntetlen született, azaz az MTK négy próbálkozásból egyszer tudott nyerni.