Megvan, mikor játszik a BL-selejtezőben a Fradi, ha játszik

Budapest, 2015. július 16.
Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője (b) a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének második fordulójában játszott Ferencváros - Zeljeznicar mérkőzésen, a Groupama Arénában, 2015. július 16-án.
MTI Fotó: Kovács Tamás
Budapest, 2015. július 16. Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője (b) a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének második fordulójában játszott Ferencváros - Zeljeznicar mérkőzésen, a Groupama Arénában, 2015. július 16-án. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
A magyar bajnok Ferencváros labdarúgócsapata július 13-án 20 órakor lép pályára idegenben a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában a Skenderbeu ellen - feltéve, hogy a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) engedélyt ad a szereplésre az albán csapatnak.

Az első meccsre Korcában kerülhet sor, míg a visszavágót július 20-án, 19.30 órától rendeznék meg a Groupama Arénában - adta hírül a magyar klub honlapja.

Doll csapata lassan ismét témeccsen bizonyíthat Forrás: MTI/Kovács Tamás

Az európai szövetség néhány gyanús kimenetelű hazai és nemzetközi mérkőzés után indított vizsgálata nyomán kizárta a sorozatból a Skenderbeut, amely azonban fellebbezett, a szereplése így a CAS jövő kedd-szerdára várható döntésétől függ.

Ha a Skenderbeu eltiltását a CAS helyben hagyja, akkor a Ferencváros játék nélkül jut tovább a harmadik körbe.