Kádár Tamás útja kelet felé vezethet Poznanból

Kádár Tamás; Gudmundsson, Johann akció FOTÓ FOTÓTÉMA Közéleti személyiség foglalkozása sportoló SZEMÉLY
Marseille, 2016. június 18. Az izlandi Johann Gudmundsson (b) és Kádár Tamás a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja második fordulójában játszott Izland - Magyarország mérkőzésen a marseille-i Velodrome Stadionban 2016. június 18-án. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A magyar válogatott védőjének Oroszországból van komoly ajánlata, és lengyel források szerint már csak formalitásokon múlik az üzlet létrejötte.

A poznan.sport.pl nevű lengyel oldal az Ekstraklasában szereplő Lech Poznan több játékosának nyári átigazolásáról írva, megemlíti Kádár Tamást, akiről már tudni vélik, hogy hol köthet ki.

Habár a franciaországi Európa-bajnokságon nagyszerű teljesítményt nyújtó védő iránt Olaszországból is mutatkozott érdeklődés, a lengyelek szerint az orosz élvonal előző idényében a hatodik helyen végző Lokomotív Moszkva lehet a játékos új munkaadója.

Kádár Tamás (4) is elhagyhatja Lengyelországot Forrás: MTI/Illyés Tibor

Az orosz csapatnál nem vár rá könnyű feladat, ugyanis a hortvát válogatott Vedra Corlukát kellene pótolnia, amennyiben ő eligazol az angol bajnok Leicester Cityhez. A poznan.sport.pl szerint Kádár ügye már annyira előrehaladott állapotban van, hogy a focista már orvosi vizsgálaton is járt az orosz fővárosban, és a klubok közötti megegyezés is már csak formalitásokon múlik.