Vágólapra másolva!
Közleményben kért bocsánatot a Diósgyőr futballcsapata Kulcsár Katalin játékvezetőtől.

A diósgyőri játékosok is nehezen viselték, szurkolóik pedig percekig háborogtak nem éppen szalonképes formában a hétvégi, Újpest elleni bajnokin megítélt büntető miatt. A Diósgyőr kapusa, Antal Botond lehúzott egy szögletet, majd hátraütött, és eltalálta a mögötte tartózkodó újpesti játékos arcát.

00:52-nél látható az eset, a gól után pedig tisztán hallható a rigmus:

Az alapvonali játékvezető, Kulcsár Katalin jelezte az esetet Vad II Istvánnak, aki büntetőt ítélt, amit Nemanja Andric értékesített. A diósgyőri közönség percekig tüntetett, és "hülye kurva" rigmussal szidta Kulcsárt, akitől most közleményben kért elnézést a klub.

Elfogadhatatlannak nevezték a verbális támadást

"A DVTK vezetése, szakmai stábja, játékosai és minden munkatársa mélységesen elítéli az ilyen és ehhez hasonló, a játékvezetőket, az ellenfél szakvezetőit, játékosait vagy szurkolóit érő elfogadhatatlan verbális támadásokat. (...) A hétvégi mérkőzésen történtek érintettjeitől ezúton is elnézést kérünk, és biztosítjuk őket arról, hogy a DVTK minden lehetséges a rendelkezésére álló eszközt megragad annak érdekében, hogy hasonló atrocitások a jövőben ne fordulhassanak elő!" - áll a csapat honlapján olvasható közleményben.

A Diósgyőr végül 2-1-re fordított, és

ugyanúgy két győzelemmel rajtolt, mint az FTC és a Vasas.