Vágólapra másolva!
Az Újpest 1-0-ra legyőzte a Paksot a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójának szombati játéknapján, az angyalföldi Illovszky Stadionban.

Eredmény, OTP Bank Liga, 3. forduló:
Újpest FC - Paksi FC 1-0 (1-0)
Illovszky Stadion, 1400 néző
v.: Pintér
Újpest: Balajcza - Nagy T., Kecskés Á., Kálnoki-Kis, Mohl - Sankovic (Pávkovics, 88.), Cseke - Andric, Balázs B. (Tóth P., 75.), S. Diarra - Lázok (Windecker, 54.)
Paks: Kemenes - Kulcsár D., Lenzsér, Gévay, Baló - Papp K.- Szakály D., Kecskés T. (Balázs Zs., 88.), Bertus (Hahn, 61.), Bartha - Haraszti (Jelena, 66.)
gól: Lázok (12.)
sárga lap: Nagy T. (9.), Balázs B. (69.), illetve Balázs Zs. (88.)
kiállítva: Bartha (93.)

Újpesti akciókkal kezdődött a mérkőzés, és a fővárosiak már a 12. percben gólra váltották fölényüket, ugyanis Mohl Dávid beadása után Lázok János a kapuba fejelte a labdát.

A csatár több mint egy évvel ezelőtt, tavaly július 18-án volt legutóbb eredményes az élvonalban. A folytatásban is inkább az Újpest kezdeményezett, majd a játékrész hajrájában a paksiaknak is akadtak kisebb lehetőségeik, de újabb gól egyik oldalon sem született.

A második felvonás eleje kiegyenlített játékot hozott, a 60. percben Nemanja Andric révén nagy helyzetet hibázott az Újpest, amely egy ideig a továbbiakban is veszélyesebben futballozott. A végjátékban a tolnaiak törekedtek az egyenlítésre, ám lehetőségeik ekkor is kimaradtak, így az Újpest megszerezte első pontjait az új szezonban. A Paks továbbra is nyeretlen.