Vágólapra másolva!
A Mediagol.it olasz sportportál értesülése szerint a Puskás Akadémia válogatott csatára, Sallai Roland egy évre kölcsönben az olasz élvonalbeli Palermónál folytatja.

A fiatal csatár két éve, mindössze 17 évesen a Pécs ellen mutatkozhatott be a magyar élvonalban, tavaly részt vett az U20-as vébén, és szerepelt Bernd Storck szövetségi kapitány bő Eb-keretében is.

Május 20-án az Elefántcsontpart elleni 0-0-s mérkőzésen be is mutatkozhatott a felnőtt válogatottban.

Sallai-hír az olasz sajtóban Forrás: Mediagol.it

A Mediagol.it olasz sportportál azt írta, a tehetséges játékos - aki Balogh Norbert mellett a másik magyar lesz a szicíliaiak keretében – egy évre kölcsönben 300 ezer euróért érkezik, de a Palermónak jövőre opciós joga lesz arra, hogy két és fél millió euróért végleg megvásárolja a felcsútiaktól.

A Palermo tavaly a 16. helyen végzett, és éppen csak bent maradt az élvonalban. az új szezonra eddig egy játékost igazolt, a 19-szeres szerb válogatott középső védő, Slobodan Rajkovic a Darmstadttól érkezett.

Sallai Roland Forrás: AFP/Expa/Jfk

A Mediagol és a A La Gazzetta dello Sport korábban azt írta, a Palermo Szalai Ádámot, a Hoffenheim magyar csatárát is kiszemelte, hogy vele pótolja a Sevillához szerződő Franco Vazquezt.